Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van De Style Kamer Delft

Op deze pagina lees je wat je van ons en onze webshop kunt verwachten. We hebben hem kort en krachtig gehouden dat vinden wij wel zou duidelijk. Mochten er onduidelijkheden zijn dan de algemene voorwaarden zoals opgesteld door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie leidend.

Identiteit van de ondernemer
De Style Kamer B.V.
Handelend onder de naam:
De Style Kamer
Oude langendijk 14
2611GK Delft

KvK: 70293430
BTW nr.: NL 8582.41.171.BO1

Je kunt ons bereiken via:
De Style Kamer  ( Bram )
tel: 06 11 323 903
E-mail: destylekamer@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/destylekamer
Instagram: www.instagram.com/destylekamerdelft

De webshop is 24/7 geopend.
En is telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van onze winkels

Woensdag:     10:00-18:00
Donderdag:    10:00-18:00
Vrijdag:           10:00-18:00
Zaterdag:        10:00-18:00
Zondag:           13:00-17:00

en op maandag en dinsdag van 13:00 tot 17:00  op het mobiele nummer 06-11 323 903

De overeenkomst

1. Je doet online zaken met De Style Kamer B.V.  in een veilige web omgeving. De pagina’s waar je je persoonsgegevens invult, zijn zo beveiligd dat ze versleuteld en onleesbaar voor derden worden verstuurd.
2. Als je een bestelling bij ons plaatst, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail. Mocht je de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Grote kans dat het pakket anders al naar je onderweg is.
3. Het overzicht van je bestelling sturen we je per e-mail . De kassa bon sturen we je in een bijlage bij deze mail en we raden je aan deze even te bewaren.

Herroepingsrecht: Retourneren en Ruilen
Ben je niet tevreden met je aankopen?  Dan mag je aankoop binnen 8 dagen na ontvangst retourneren, zonder verdere verplichtingen. Gebruik hiervoor het retour- en ruilformulier dat we mee hebben gestuurd met je bestelling en stuur de artikelen ongebruikt en – indien mogelijk – in de originele verpakking naar ons terug. Retourformulier kwijt? Geen probleem meld het ons en wij e-mailen je een nieuwe.

Retouren
Wanneer we je retourzending hebben ontvangen, krijg je daar per mail een bevestiging van. Vervolgens storten we het aankoopbedrag direct terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Houd daarbij rekening met een verwerkingstijd van maximaal 8 werkdagen. Besluit je artikelen terug te zenden, dan zijn de retourkosten voor jezelf. Retourneren in onze winkel, De Style kamer op de Oude langendijk 14 in Delft is gratis maar ook dan zullen we het bedrag binnen 8 dagen op je bank rekening terug storten.

Ruilen
Is de maat niet goed of wil je een andere kleur of toch een ander artikel? Geen probleem. Wij ruilen gratis bij ons in de winkel. Bedenk wel dat het nieuwe artikel om administratieve redenen dezelfde prijs of hoger moet hebben als het eerste artikel wat je bestelde. Wil je het artikel toch terug sturen dan komen de retourkosten voor jezelf. Maar we sturen gratis het nieuwe artikel naar je toe mits het artikel meer dan 85,- euro kost. Toch nog vragen neem dan telefonisch contact met ons op: 06 -11 323 903

De prijs
De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Wanneer het om een actieprijs gaat, communiceren we dat duidelijk. We hanteren in onze webshop dezelfde prijzen als in onze winkel. Bij verzendingen binnen Nederland worden vanaf € 85,- géén verzendkosten in rekening gebracht.

Levering
Op werkdagen als je het artikel vóór 16.00 uur besteld, dan sturen we je het de volgende dag naar je toe, tenzij we een andere datum met je hebben afgesproken. Bestel je in het weekend – van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag 16;00 uur – dan verzenden we het artikel op maandag.
Wanneer de levering onverwachts langer duurt dan gepland, hoor je dat zo snel mogelijk en in ieder geval vóór je je bestelling thuis zou hebben verwacht. Op dat moment kun je, indien gewenst, afzien van je aankoop en ontvang je direct je geld terug.
Wanneer we een besteld product onverwachts niet meer kunnen leveren, krijg je je geld terug. Als je wilt gaan we op zoek naar een goed alternatief. Zo’n vervangend artikel mag je altijd kosteloos retourneren.
Mochten we onverhoopt het artikel niet meer op voorraad hebben maar kunnen we het nog wel voor je bestellen bij de fabrikant dan nemen we per mail contact met je op en is het aan jouw of we dan later het artikel als nog leveren. wil je dit niet dan storten we het aankoop bedrag binnen 8 dagen terug op je rekening.
We werken met de grootste zorgvuldigheid aan het verzendklaar maken van elke bestelling. Mocht je desondanks een incorrecte bestelling ontvangen, dan kun je deze uiteraard kosteloos retourneren.

Transportgarantie
Je hebt recht op een goed product. Wanneer een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid. Als je na het openen van het pakket schade constateert, neem dan direct contact op met ons. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Klachtenregeling
Heb je een klacht? Laat het ons dan snel weten. Je krijgt uiterlijk de volgende werkdag antwoord, waarin we vermelden hoeveel tijd we nodig hebben om je probleem te verhelpen of recht te zetten. We zullen er hoe dan ook alles aan doen een oplossing te vinden.